Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

SPØRGSMÅL TIL POLERING


Du skal tælle alle ruder i hvert vinduesfag. Se flere eksempler på optællinginger af forskellige rudetyper.
Type af stige afhænger af hvor mange plan din bolig er. Det er også vigtigt hvor mange gange stigen skal flyttes, klik her for at se hvordan det tælles. Du kan se en liste over hvilken slags stige der bruges til forskellige typer huse her.
Vi kører i hvert område hver 4. uge, men du kan sagtens nøjes med at få poleret vinduer hver 8. eller 12. uge.
Vi polerer ikke vinduer der er blokeret. Hvis der står store planter, cykler, bænke osv. opfattes det som blokeret. Pudserne må ej heller flytte ting der blokerer vinduer. Eksempel på blokeret vindue.
Vi polerer i alt slags vejr. Der kan selvfølgelig være undtagelser, feks. ved kraftigt snevejr mm.

SPØRGSMÅL TIL KONTORET


Det afhænger af nogle forskellige ting: Antal af vinduer, vinduestype, stigebrug, hvor tit du vil have poleret mm. Du kan indtaste dine oplysninger på vores tilbudside, og få et uforpligtende tilbud.
Vi polerer alt op til og med 1. sal. Vi polerer både indvendigt og udvendigt, men ikke KUN indvendigt. OBS: Hvis du vil have indvendig polering er det vigtigt at vi har dit telefonnummer, og at du er til at træffe på dette nummer mellem kl. 7:00 – 16:00.
Du kan ringe på 70 23 00 08 eller skrive til os på mvpolering@mvpolering.dk OBS: Ændringer til polering bedes meddelt til kontoret mindst 14 dage før, da vi ellers ikke kan garantere vi kan opfylde ønsket!
MV Polering ApS polerer det meste af Sjælland. Du kan se en oversigt over alle de postnumre vi polerer!
Vores betingelser omkring vinduespoleringen kan læses under abonnementsbetingelserne.